Diensten

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en we staan 24 uur per dag voor u klaar. Fast Packet koerier beschikt over meerdere wagens zodat we uw transport altijd kunnen voltooien. Wij hebben een BMW voor transport van documenten en een Peugeut Boxer L3-H2 voor transport van dozen, pallets of andere grote ladingen. Daarnaast heeft Fast Packet een uitgebreid charterwagenpark beschikbaar waardoor wij met voertuigen met variabele laadruimte en -vermogen kunnen rijden. Wilt u meer weten over onze diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Spoedrit

Spoedritten zijn onze specialiteit. Wij zijn binnen 30 minuten bij u en we zorgen ervoor dat we uw goederen of documenten zo snel mogelijk op de juiste plek afleveren. We staan met of zonder afspraak voor u klaar. Klanten die gebruik maken van spoedritten zijn bijvoorbeeld bedrijven die snel documenten naar een klant, andere locatie of gerechtsgebouw willen versturen, of monteursdiensten die zo snel mogelijk onderdelen uit een magazijn nodig hebben. Fast Packet koerier zorgt ervoor dat u niet langer dan nodig hoeft te wachten zodat uw opdracht of project geen onnodige vertraging oploopt.

Dagritten

Wij zijn overdag beschikbaar voor transporten van en naar binnen- en buitenland. We vervoeren alles van documenten en multomappen tot europallets met bouwmaterialen. We kunnen rijden op afspraak maar we zijn ook beschikbaar als u onverwachts een koerier nodig heeft. In beide gevallen kunt u rekenen op onze passie voor perfectie. Voor uw groot en klein transport in Nederland en daarbuiten kunt u rekenen op de betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit van Fast Packet koerier.

Avond- en nachtritten

Fast Packet koerier verzorgt uw avondritten (tussen 18:00 en 00:00) en nachtritten (tussen 00:00 en 06:00) voor alle soorten transport.