Referenties

Dit is wat enkele tevreden klanten over ons zeggen:

Zehnder Group Nederland

Bij Zehnder werken we met veel leveranciers op Just in Time basis. Dat houdt in dat er niet veel ruimte is voor vertraging. Als er dan iets misgaat, moet je snel kunnen schakelen en kan je nog meer vertraging al helemaal niet gebruiken. Fast Packet Koeriers heeft ons al meerdere malen geholpen, om ervoor te zorgen dat we niet meer vertraging hadden dan nodig. Keurig, volgens het afgesproken tijdstip en op de overeengekomen plek, wist Fast Packet ons altijd weer snel en adequaat te vooruit te helpen. Natuurlijk hopen we niet al te vaak op problemen te stuiten. Maar als het wel gebeurt, dan is het prettig om te weten, dat we altijd op Fast Packet kunnen rekenen. Bedankt voor de goede zorgen!

Henk, Marcel, Henkjan en Henk

Vertegenwoordigers Zehnder Group Nederland


HACO Tail Lift Parts

Wij werken inmiddels meer dan zes jaar met volle tevredenheid met Fast Packet. Jan Hendrik komt zijn beloftes en aflevertijden altijd na. Ook is hij één van de gunstigst geprijsde koeriers die ik heb kunnen vinden. En hij is altijd overal toe bereid. Of het nu een klein pakketje is dat om de hoek afgegeven moet worden of het is een bestelbus vol dat naar Duitsland moet, Jan Hendrik zal het voor je regelen.

Ik heb het niet vaak meegemaakt, maar de enkele keer dat Jan Hendrik geen tijd heeft zelf te rijden zal hij zelf iemand anders voor je vinden die de zending voor je doet. Dus voor mij als klant blijft het gewoon bij één telefoontje en ik kan ervan uitgaan dat het geregeld wordt.

Wat mij vooral heel goed bevalt bij Fast Packet is dat er altijd even een belletje wordt gedaan wanneer de goederen afgeleverd zijn. Geeft een gerust gevoel. Helaas hebben we geen dagelijks werk voor een koerier bij ons bedrijf, maar het is een goed gevoel iemand als Jan Hendrik Doorn achter de hand te hebben wanneer je er wel één nodig hebt.

Sander Dijke

Sales support en verantwoordelijk voor interne transportzaken


ITS Projects

Ruim 6 jaar maken wij gebruik van de diensten van Fast Packet voor het verzenden van vertrouwelijke documenten naar onze opdrachtgevers. Het is voor ons dan ook zeer belangrijk om te kunnen rekenen op een betrouwbare en efficiënte koerier. Op de aangegeven tijd worden de pakketten altijd keurig afgeleverd aan de juiste contactpersoon en ontvangen wij indien gewenst een berichtje op moment van aflevering. Zo kunnen wij zorgeloos onze documenten verzenden.

Astrid Knip

Financieel administrateur ITS Projects


De Haan Advocaten en Notarissen B.V.

Ons kantoor werkt nu bijna een jaar met koerier Jan Hendrik van Fastpacket. Eerst alleen voor onze vestiging in Zwolle, maar langzamerhand voert hij meer diensten uit voor ons kantoor, De Haan Advocaten & Notarissen BV. Of het nu ritten zijn tussen onze vestigingen, ritten voor onze zaken of voor buitenlandse ritten, altijd keurig op tijd en met een stipte uitvoering. Jan Hendrik is een representatieve koerier die zich ook goed weet te redden in het buitenland en in een andere taal. Daarbij is zijn tip voor de bedrijfskleding van De Haan een gouden tip geweest. Onze conciërges zien er, dankzij Jan Hendrik, tiptop uit en Jan Hendrik kan zich met recht een representatieve medewerker van ons kantoor noemen.

Willeke Castenmiller

Facilitair Manager De Haan Advocaten & Notarissen BV